Danas se utakmica gledala posvuda, a reakcije ove bake na TikToku jednostavno morate vidjeti

Ana Kanazir
23. studenoga 2022.
Novosti
A- A+

Danas s početkom u 11 sati je krenula utakmica u sklopu Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru u kojoj je naša reprezentacija snage odmjerila s momčadi Maroka. Nećemo previše ulaziti u detalje same igre, a i rezultat je svima dobro poznat pa ćemo se osvrnuti na nešto zabavnije teme. Naime, umirovljenica Bara je pratila utakmicu dok ju je s leđa snimala njezina unuka i kasnije objavila na društvenoj mreži TikTok.

@klaric_lorena ✨i evo ti ga na✨ Bara otvorila prvenstvo! #katar2022 #fyp #Bara ♬ Russian folk music! Fun Cossack Songs – ISAo

Na snimci se mogu čuti vrlo živopisne reakcije bake Bare. Bilo je navijanja, dijeljenja savjeta, ali i poprilično puno psovanja, kako to obično i biva uvijek dok se gledaju važne utakmice. Baka Bara je sa strane za svaki slučaj imala i tlakomjer, za koji se ipak nadamo da joj nije bio potreban. Ljudi su u komentarima oduševljeni reakcijom bake, a sudeći po svemu, Bara bi vrlo brzo mogla postati internetska zvijezda.

29,99 kn
3,98 €
prije:
49,99 kn
6,63 €
Uštedite

Kraš čokoladni deserti

Životinjsko carstvo, lizli, bananko ili tortica
2,49 kn
0,33 €
prije:
3,69 kn
0,49 €
Ne propustitre

Krauthaker Graševina

Bijelo vrhunsko vino 0,75 l
59,99 kn
7,96 €
prije:
84,99 kn
11,28 €
Ne propustitre
Tečaj €/kn: 7,53450
Velimir Zajec otvorio nam se prije prve utakmice Vatrenih: 'Relativno nas cijene i poštuju i na neki način se nas boje'

Osim ovog videa, baka Bara je pravi hit na TikToku pa vam preporučujemo da pogledate i poslušate ostale videe i dobro se nasmijete.

 

Danas se utakmica gledala posvuda, a reakcije ove bake na TikToku jednostavno morate vidjeti
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap