Saznajte koliko vas košta struja: Kućanstvima ponuđen kalkulator za izračun cijena

Milan Dalmacija
6. rujna 2022.
Novosti
A- A+

Hrvatski operator tržišta energije ponudio je kućanstvima i manjim tvrtkama svojevrsni kalkulator za izračun cijena električne energije. Nakon unosa podataka o potrošnji, kalkulator će prikazati okvirne mjesečne ili godišnje cijene električne energije kod pojedinog opskrbljivača.

Alat za usporedbu cijena električne energije | Foto: Screenshot/HROTE

U jeku rasta cijena energenata koje je već teško pratiti Hrvatski operator tržišta energije (HROTE) ponudio je kupcima iz kategorije kućanstava te poduzetnicima s očekivanom godišnjom potrošnjom manjom od 100.000 kilovatsati informativni alat za usporedbu ponuda modela i tarifa opskrbljivača električnom energijom.

24,99 kn
3,32 €
Provjerite ponudu
24,99 kn
3,32 €
prije:
37,99 kn
5,04 €
Provjerite i uštedite

Zewa toaletni papir

Aqua tube, razne vrste, 10 rola
25,99 kn
3,45 €
prije:
39,99 kn
5,31 €
Provjerite i uštedite
29,99 kn
3,98 €
prije:
42,99 kn
5,71 €
Provjerite i uštedite

Podravka grah

Crveni, smeđi ili bijeli
6,49 kn
0,86 €
prije:
9,99 kn
1,33 €
Provjerite i uštedite
HEP otkrio koliko je struja do sada poskupjela i hoće li još biti dizanja cijena

Taj svojevrsni kalkulator “pruža uvid u ažurirane informacije zaprimljene od opskrbljivača i omogućuje usporedbu ponuda na cjelokupnom maloprodajnom tržištu električne energije, s jasnim i objektivnim kriterijima, uz naznačeno vrijeme posljednjeg ažuriranja”, priopćili su iz HROTE-a.

U izračune i prikaz ponuda nisu uključeni popusti, niti druge pogodnosti koje opskrbljivači s vremena na vrijeme nude korisnicima. Alat je prilagođen osobama s invaliditetom, a omogućuje i prijavu netočnih informacija o objavljenim ponudama opskrbljivača električne energije.

Kalkulator cijena struje je vrlo jednostavan za korištenje. Nakon unosa traženih podataka o potrošnji, prikazuju se okvirni iznosi koje bi kućanstvo ili manja tvrtka na mjesečnoj ili godišnjoj razini plaćali pojedinom opskrbljivaču.

Saznajte koliko vas košta struja: Kućanstvima ponuđen kalkulator za izračun cijena
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap