Big Brother ima novog stanara protiv kojeg se vodi istraga jer je navodno naoružan opljačkao 84-godišnjeg starca

Josip Mihaljević
19. ožujka 2018.
Novosti
A- A+

RTL se već osramotio na samom početku ovogodišnje sezone Big Brothera kada su u kuću pustili grobara iz Makarske kojem se sudi za pedofiliju. Sinoć su dobili novoga stanara, Antu Biuka, o kojemu su vrlo brzo isplivale šokantne informacije iz davne, ali i recentne prošlosti. Inače, RTL-ov show gleda preko 300.000 Hrvata.

Foto: Ante Biuk | Big Brother, RTL

Kako doznaje portal index.hr, novi stanar Big Brother kuće Biuk je prije samo tjedan dana priveden zbog razbojništva u Ogorju. Policija ga sumnjiči da je upao u kuću 84-godišnjem susjedu naoružan puškom M-48. Starac se udaljio iz doma, nazvao policiju i uputio ih na Biuka. Tvrdi da mu je ukradena zračna puška i tisuću eura. Policija je vrlo brzo pronašla Biuka, on im je sam pokazao gdje stoji puška, ali novac i zračnu pušku nisu našli.

Otprije poznat policiji

Index.hr tako neslužbeno doznaje da je policija protiv 41-godišnjeg Biuka postupala čak 40 puta, a uglavnom se radilo o nasilju u obitelji. Uz to, neko vrijeme je boravio u psihijatrijskoj ustanovi.

Jedan od najpoznatijih Biukovih sukoba sa zakonom dogodio se 1996. godine kada je sudjelovao u premlaćivanju britanskog vojnika ispred jedne diskoteke u Splitu. Nikada nije kažnjen jer je došlo do zastare.

Na službenim stranicama Big Brothera Hrvatska, Biuk se predstavlja kao osoba koju najviše živcira nepravda, koja mrzi škrte osobe i one koje vole ogovarati, a životni moto mu je “svaki dan je bogatstvo”. Portalu index.hr još nisu odgovorili na navedena saznanja o njihovom novom stanaru.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap