Balkanski Don Juan: Čika Tomo (79) ženio se 46 puta i ne planira stati

Josip Mihaljević
9. lipnja 2018.
Novosti
A- A+

Za Tomislava Vasiljevića kažu da je najveći ženskaroš ikad. Toliko je lud za ženama da se ženio čak 46 puta. Kaže, jedan je život, a on sa svojim radi ono što najviše voli – lovi žene. Iako ima 79 godina, samouvjereno tvrdi kako je u krevetu nenadmašan.

tomislav vasiljević

Foto: Tomislav Vasiljević – Čika Tomo | Screenshot Nova TV, Provjereno

Selo Adrani priča kako je čika Tomo najveći opijum za žene.

Novinarska ekipa Provjerenog ga je posjetila u njegovoj ljetnoj rezidenciji. Teško se prisjetio svih 46 žena s kojima je bio u braku, ali je uspio. Ukupan broj žena s kojima je bio ne može izbrojati.

Rođen je u Kraljevu  u zapadnoj Srbiji, a danas živi u Adranima, gdje su njegov lik i djelo itekako poznati.

Ne pije i ne puši, jede puno voća i povrća i sretan je jer novac ne mora trošiti na lijekove. Radije ga troši na žene. “Nema đabe ni kod babe”, kaže.

Na lokalnom sudu je već itekako poznat, budući da ga sudac malo malo mora razvesti. Tomo kaže kako tamo uvijek izmisli neki razlog: “Kažem da jednoj smrde noge, druga hrče i tako to.”

Svjestan je da je za raspad njegovi brakova sam kriv, ali ne namjerava odustati od svoje strasti.

Kaže da je život prekratak i da je sretan što živi tako kako živi. Neki ga gledaju s podsmijehom, ali ga to ne brine previše.

“Smiju se. Smiju se, ali mene nije briga tko se smije. Meni je važno da ja zadovoljavam svoju dušu, svoj život. Možda to nije normalno za nekoga, ali za mene je”, kaže čika Tomo.

Video prilog možete pogledati klikom na dnevnik.hr.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap