Baka u Konzumu ukrala novčanik, mogla bi završiti iza rešetaka

Jasmina Grgurić Zanze
18. siječnja 2021.
Novosti
A- A+

Što je natjeralo 75-godišnju umirovljenicu da ukrade novčanik za vrijeme kupovine u Konzumu teško je reći. Vjerojatno neimaština koja pogađa starije osobe u Hrvatskoj pa se tako u posljednje vrijeme zaredalo sve više slučajeva u kojima su umirovljenici “kriminalci”. Ipak, njezin čin nema opravdanja, a za kazneno djelo krađe mogla bi završiti iza rešetaka.

Ilustracija: Pixabay

Prilika čini lopova. U slučaju starijih osoba, možemo reći i neimaština. Jedna 75-godišnja umirovljenica za vrijeme kupovine u koprivničkom Konzumu nije mogla odoljeti pa je ukrala novčanik. Na njezinu žalost, dolijala je policiji i mogla bi završiti iza rešetaka.

75-godišnjak na bankomatu ukrao tuđi novac, način više nego neuobičajen

Naime, policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 75-godišnjakinjom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

“Sumnja se da je osumnjičena 5. siječnja, u popodnevnim satima u Koprivnici u Ulici kneza Domagoja u trgovini otuđila novčanik s novcem i dokumentima, oštetivši vlasnicu za više stotina kuna” – izvijestili su u petak.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe protiv osumnjičene je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ako je baka bila gladna, mogla je uzeti nešto od hrane, no i u tom bi slučaju vrlo vjerojatno završila u rukama policije.

Baka u Konzumu ukrala novčanik, mogla bi završiti iza rešetaka
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap