Baka nasamarila lažne policajce, namamila ih ušteđevinom!

Jasmina Grgurić Zanze
2. ožujka 2022.
Novosti
A- A+

Ova umirovljenica znala je točno što treba učiniti kada su je nazvali lažni policajci i rekli joj da mora predati krivotvorene novčanice. Obavijestila je policiju, no predaja je nastavljena pa su muškarci, zahvaljujući hrabroj bakici, uhvaćeni u zasjedi.

Foto: Pexels

Kako bi se dokopali životne ušteđevine, dvojica muškaraca nazvala su 74-godišnju umirovljenicu. Predstavili su joj se kao policajci te joj rekli kako mora zamijeniti krivotvorene novčanice po koje će doći. No, baka je odmah nanjušila da je riječ o prevari, što je pravo osvježenje u moru vijest o na identičan način prevarenim starijim osobama.

Još jedan umirovljenik nasjeo na priču o lažnim novčanicama, ostao bez nekoliko desetaka tisuća kuna

Obavijestila je policiju, a gospođa je nastavila dalje surađivati s lažnim policajcima s kojima je dogovorila primopredaju novca. Na taj su način prevaranti jučer uhvaćeni u zasjedi.  

“Nepoznati počinitelj došao je do njezinog stana te mu je predala novac. Međutim, policijski službenici su prilikom izlaska iz stana uhitili 59-godišnjaka, a nedaleko od mjesto događaja i 34-godišnjaka koje su priveli u službene prostorije na kriminalističkog istraživanje” – izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Baka nasamarila lažne policajce, namamila ih ušteđevinom!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap