Baka iz okolice Varaždina ostala bez svih kobasa, špeka i šunkice

Jasmina Grgurić
15. prosinca 2020.
Novosti
A- A+

Na meti sve domišljatijih lopova nije samo novac, nego i domaći suhomesnati proizvodi, pogotovo u ovo doba godine. Na svojoj koži to je nažalost osjetila i jedna baka na varaždinskom području koja je ostala bez svih kobasica, šunkice i špeka.

Foto: Unsplash

Na meti lopova na sjeveru Hrvatske našla se ovih dana i nesretna 75-godišnja bakica koja je ostala bez velike količine domaćih suhomesnatih proizvoda. Kako je u ponedjeljak priopćila Policijska uprava Varaždinska, do krađe je došlo u noći na petak u Karlovcu Ludbreškom.

novcanik
Ne držite PIN-ove od kartica u novčaniku: Umirovljenik (70) ostao bez 14.000 kuna!

Naime, lopov je pod okriljem noći provalio u zaključanu garažu i sušaru za meso u vlasništvu 75-godišnjakinje. Iz njezine je sušare odnio nekoliko desetaka komada raznih suhomesnatih proizvoda pa je ova bakica tako ostala bez špeka, kobasica i šunkice.

Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 3.000 kuna, a iako policija traga za lopovom, male su šanse da on bude i pronađen. Krađe domaćih suhomesnatih proizvoda česte su u vrijeme sušenja mesa pa građani trebaju biti na oprezu, jer takvim je lopovima teško ući u trag.

Baka iz okolice Varaždina ostala bez svih kobasa, špeka i šunkice
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap