Baka Branka koja se prva cijepila primila i drugu dozu: “S unucima se nisam vidjela od listopada”

Jasmina Grgurić
20. siječnja 2021.
Novosti
A- A+

Prabaka Branka Aničić prva je osoba koja se cijepila protiv koronavirusa u Hrvatskoj. Sada je primila i drugu dozu Pfizerova cjepiva. Svima, posebno mladima, poručuje da se cijepe. Nuspojave nije imala, a najteže joj pada to što unuke i praunuke nije vidjela još od listopada. No, članove obitelji još uvijek ne može zagrliti.

Branka Aničić (Foto: HZJZ)

Branka Aničić (81), prva osoba koja se u Hrvatskoj cijepila protiv koronavirusa, jučer je primila i drugu dozu.  Prvu je primila krajem prosinca kao korisnica Doma za starije i nemoćne osobe Trešnjevka. Nakon cijepljenja nije razvila nuspojave i osjeća se dobro.

Svima, a posebno mladima, poručuje: “Cijepite se!”

Umirovljenica Branka prva u Hrvatskoj primila cjepivo: "Jedva čekam vidjeti praunuke"

Zadovoljna je kako je sve proteklo, a prvo što planira napraviti jest posjetiti svoju obitelj u Zadru. Ipak, još uvijek ih neće moći zagrliti. Treba razviti imunitet te dalje poštivati, kaže, epidemiološke mjere.

Raduje ju povratak normalnom životu i jedva čeka vratiti se svojim redovnim aktivnostima poput nordijskog hodanja. Najviše joj pritom fale unuci i praunuci, koje nije vidjela još od listopada.

“Nimalo se nisam bojala. Ja sam to toliko priželjkivala i nikad se nisam nadala da će to biti tako brzo” – kazala je nakon što je prva primila cjepivo u Hrvatskoj.

Dosad je u našoj zemlji cijepljeno gotovo 50 tisuća osoba, a sada je krenuo i drugi kruh docjepljivanja.

Baka Branka koja se prva cijepila primila i drugu dozu: “S unucima se nisam vidjela od listopada”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap