73-godišnjak zbog međe krampom po glavi udario 60-godišnjakinju

Jasmina Grgurić
19. srpnja 2021.
Novosti
A- A+

Društvenim mrežama proširila se stravična snimka iz Rastovca kod Zagvozda, na kojoj se vidi kako stariji muškarac krampom udara ženu u glavu. O napadu su se oglasili i službenici Postaje granične policije Imotski. Muškarcu koji je napao nesretnu ženu sudit će se za pokušaj ubojstva, a teškom incidentu kumovala je – svađa zbog međe.

Snimka zaslona: Reddit

Policijski službenici Postaje granične policije Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad 73-godišnjakom sa snimke zbog sumnje za pokušaj ubojstva i prijetnju.

Naime, sumnjiči ga se da je u petak oko 9.30 sati u mjestu Rastovac kod Zagvozda prvo verbalno napao 60-godišnjakinju, a nakon toga joj krampom zadao udarac u glavu. Potom je uputio i prijetnje smrću 44-godišnjaku, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Stravična snimka obišla je društvene mreže, a policija je po njoj reagirala.

Unuk iz Varaždina udario teško bolesnog djeda i prijetio mu nožem

Kako je vidljivo, svađa je izbila zbog međe, a na snimci se čuje da napadač ručnim alatom, navodno, ‘ne da na svoje’. Nakon što je udario ženu krampom u područje sljepoočnice pojurio je niz ulicu, a onda se opet vratio pri čemu ga je zaustavila jača muška osoba. Žena je nakon udarca pala na pod, a potom sjela na zidić i držala se za glavu.

Nesretnoj 60-godišnjakinji pružena je liječnička pomoć te je utvrđeno da je, s obzirom na silinu udarca, zadobila srećom tek lakše tjelesne ozljede. Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pokušaj ubojstva i prijetnja, osumnjičeni 73-godišnjak uz kaznenu prijavu je predan pritvorskom nadzorniku.

 

73-godišnjak zbog međe krampom po glavi udario 60-godišnjakinju
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap