Jimmy Stanić nam je otkrio što misli o mirovinama: ‘Mirovina je strašna, ali smo sretni jer smo zadovoljni malim’

Ana Kanazir
19. ožujka 2023.
Priče
A- A+

Jimmy Stanić ima 94 godine, ali i dalje nastupa, zbija šale i uživa u životu. Pokušali smo otkriti koja je točno tajna njegove dugovječnosti, a rekao nam je kako je najveća tajna u dobrim genima. Osim toga je pričao i kako mu izgleda život u mirovini, ali i kako su on i njegova žena Barbara navikli na skromnost.

Kao što stalno pišemo, male mirovine su veliki problem u Hrvatskoj, a ne zaobilaze ni umjetnike. Tako nam je pjevač i legenda hrvatske glazbene scene Jimmy Stanić rekao kako mu je u mirovini, ali i koja je njegova tajna dugovječnosti.

jimmy stanić
Jimmy Stanić o ljubavi: 'Treba imati dozu inteligencije i ženama dozvoliti da govore...'

‘Neću vam reći tajnu’

Jimmy Stanić nam je priznao kako je 20. siječnja proslavio 94. rođendan, a tajnu dugovječnosti nam na samom početku nije htio priznati, ali onda nam je otkrio pravu istinu.

– Tajna? Neću vam reći. Zato i je tajna. Šalim se, nema tajne, sve je u genima. Mama i tata, svi su bili dugovječni, rekao nam je na kavi pjevač.

Osim o dugovječnosti, Jimmy nam je pričao i o tajni dugogodišnje ljubavi sa svojom suprugom Barbarom, ali o tome kako su se njih dvoje upoznali. Više možete pročitati u ovom tekstu.

U mirovini ne miruje

Osim toga, Jimmyja smo pitali i kako mu je u mirovini, ali i  je li zadovoljan njezinim iznosom, na što je odmah rekao da je u mirovini, ali nikako da miruje.

– Mirovina je strašna. Sretni smo jer smo zadovoljni malim. Novac nam uopće ne treba, uvijek se nađe nešto. Skromni smo i iz skromne obitelji tako da smo naučeni jesti žgance, ajnpren juhu i slično, rekao je pjevač i dodao da je problem kada imate neke zdravstvene boljke.

Cijeli video gdje pričamo s Jimmyjem Stanićem na kavi možete vidjeti ispod:

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap