Tereza Kesovija (81) uživa u badiću: “Ako postoji Raj na zemlji, onda sam sada u Raju”

Jasmina Grgurić
8. rujna 2020.
Foto dana
A- A+

Tereza Kesovija, koja će u listopadu napuniti 82 godine, iznova je fotografijama oduševila obožavatelje na Instagramu. Unatoč godinama, pjevačka diva zna kako uživati. U jednodijelnom kupaćem kostimu zavalila se u fotelju na napuhavanje kojom bezbrižno pluta bazenom i morskim plićakom, a za svoj izgled ponovno je dobila pregršt komplimenata.

Tereza Kesovija (Foto: Instagram)

Pjevačka diva Tereza Kesovija uživa u kasnom ljetu. Na Instagramu je objavila dvije fotografije na kojima u jednodijelnom kupaćem kostimu leži u fotelji na napuhavanje te bezbrižno pluta bazenom i morskim plićakom.

 “Iz fotelje u fotelju… Ako postoji Raj na zemlji, onda sam sada u Raju” – napisala je pjevačka diva koja će u listopadu napuniti 82 godine.

Za svoj izgled u umirovljeničkoj dobi primila je pregršt komplimenata, a u komentarima joj se javio i Jacques Houdek u čiju je obranu nedavno stala kada se javno požalio na ljude koji su na plaži komentirali njegovu kilažu. Terezi je napisao da je očekuje u raju samoborskom, a ona mu je potvrdila dolazak.

Tereza je nedavno snimila videospot za pjesmu “Ima te”, a obožavatelje je početkom godine oduševila i aranžmanom u hitu Leta3 “Sam u vodi”. Ipak, dubrovačka diva ne planira nove nastupe zbog mjera zaštite u jeku pandemije.

Kesovija je lani fanove iznenadila vještinom veslanja gumenog kajaka, a spemno je zasjela i za volan električne jurilice Mate Rimca. Za mirovinu je kazala kako u njezinom slučaju ne znači i mirovanje, jer bi to za nju bio – početak kraja.