Poslušajte: Tereza Kesovija (81) snimila hit pjesmu s Letom 3

Jasmina Grgurić
23. siječnja 2020.
Novosti
A- A+

Potpuno nezamisliva glazbena suradnja dogodila se između kontroverznog rock banda Let 3 i 81-godišnje glazbene dive Tereze Kesovije koja se unatoč godinama odlučila okušati u novom i zahtjevnom izazovu. Mada, što je to za Terezu koja je i ovoga puta razvalila pjevajući pjesmu potpuno drugačiju od svega što je dosada izvodila.

tereza kesovija

Foto: Tereza Kesovija | Youtube screenshot

Ovih dana objavljena je nova verzija pjesme “Sam u vodi” popularnog Leta 3. Riječ je o nečemu posve neočekivanom, jer se riječkim glazbenicima za mikrofonom pridružila pjevačica Tereza Kesovija. I ako to tako možemo reći, sa 81 godinu – razvalila. Snažnim glasom hitu iz 1989. godine legendarna diva dala je sasvim drugu dimenziju.

Pjesma u izvedbi Tereze Kesovije i Prlje naći će se na novom albumu Leta 3. Premijerno će biti izvedena na sad već poznatom glazbenom spektaklu Antivalentinovo u Ljubljani, 12. veljače, a nakon toga 15. veljače u zagrebačkom Boćarskom domu.

“Tereza je kao osoba, dama i umjetnica jedinstvena pojava. Malo je ljudi s takvom količinom energije. Pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle. Ta žena je zemljotres!” – napisao je Prlja na službenoj Facebook stranici benda.

I Mrle za Terezu ima samo najljepše riječi.

Tereza Kesovija u 81. godini naučila voziti kajak i pokazala dobru liniju u badiću

„Kada sam bio mali padao sam u nesvijest kad je pjevala, kad udahne osvoji cijeli svijet pa sam često maštao o suradnji i uvijek mislio da je to nemoguće. Tereza je nevjerojatna jaka osoba koja ima ogromnu energiju, fenomenalan glas, očito zato može otpjevati ovu zahtjevnu pjesmu koja traje 10 minuta u kojoj se nježno pjeva i neljudski urliče… Uz Prlju to može samo Tereza!” – rekao je za Ravno do dna Mrle.

Sudeći prema prvim komentarima suradnja je bila puni pogodak.

“Impresivno. Poštovanje umjetnici koja ruši barijere. Bravo Tereza! Svaka čast Let 3!” – samo je jedan od oduševljenih komentara ispod objavljenog videa.

A kako zvuči pjesma “Sam u vodi” Leta 3 kada to zajedno čine Tereza i Prlja, poslušajte sami.

 

Poslušajte: Tereza Kesovija (81) snimila hit pjesmu s Letom 3
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap