Tereza Kesovija: “Da počnem mirovati to bi bio početak mog kraja”

Josip Mihaljević
8. veljače 2020.
Novosti
A- A+

Popularna pjevačica Tereza Kesovija bila je gošća jučerašnjeg “Pressinga” N1 televizije. Kesovija kaže da ima još puno toga što bi željela reći, te da bi mirovanje bio početak njenog kraja.

tereza kesovija

Foto: Tereza Kesovija | N1

Proslavljena pjevačica Tereza Kesovija gostovala je u epizodi emisije “Pressing” na N1 televiziji. Prošle je godine velikim koncertom i dokumentarnim filmom obilježila 60 godina glazbene karijere, a na početku ove godine iznenadila je publiku s neočekivanim duetom s grupom Let 3. Pjesmu možete poslušati OVDJE.

“Mrle i Prlja su mi simpatični od početka, pratim ih dugo. To što oni radi je odraz jednog bunta. Kada im

tereza kesovija
Poslušajte: Tereza Kesovija (81) snimila hit pjesmu s Letom 3

je predložena suradnja bili su presretni, Prlja je rekao – Meni su se gaće tresle kada sam vidio Terezu u studiju, a kada je slušao snimku rekao je da je četiri puta zaplakao”, kazala je Kesovija.

Tereza će uz Let 3 nastupiti na ovogodišnjem Antivalentinovu:

“Nastupamo na Antivalentinovu – u 1 sat u noći. Očekujem reakciju koja se da naslutiti po svim komentarima. Što se tiče mog stajlinga, Mrle je rekao da budem baš ja , u dugoj haljini i bez brkova. Taj će nastup biti snimljen i on će biti spot”, kazala je.

Od Tereze Kesovije u budućnosti još svašta možemo očekivati, budući da ne namjerava usporavati:

“Da počnem mirovati to bi bio početak mog kraja. Na trenutak mi dođe da pomislim kako bi bilo lijepo da imam nešto manje godina, jer imam još puno toga što želim reći”, kazala je.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap