Par s Woodstocka i 50 godina kasnije u istom zagrljaju

Jasmina Grgurić Zanze
30. svibnja 2019.
Foto dana
A- A+

Jedna od najpoznatijih fotografija s Woodstocka iz 1969. godine krasi naslovnicu istoimenog albuma. Ne bi to bilo ništa toliko posebno, da par s fotografije nije ostao zajedno i 50 godina kasnije, u istom zagrljaju.

Svake godine mediji podsjećaju na jednu od najljepših ljubavnih priča koja seže u famoznu 1969. godinu. Mladi par u zagrljaju fotografiran je za vrijeme Woodstocka, ali i pet desetljeća kasnije. Oni su Bobbi i Nick Ercoline, mladić i djevojka s naslovnice albuma koji donosi pjesme s najvećeg festivala glazbe i mira. U zagrljaju su bili tada, a u zagrljaju su ostali i 50 godina kasnije.

Mladi par iz New Yorka oženio se dvije godine nakon festivala i podigao dvoje djece. Proteklih su godina mnogo puta posvjedočili da se i dalje slažu i vole te su ujedno i najbolji prijatelji. Festival se odvijao nedaleko od njihova doma i dvoje zaljubljenih 20-godišnjaka taj događaj nikako nije željelo propustiti. No, nisu mogli ni slutiti da će njihova fotografija postati poznata te od njih učiniti “male zvijezde”. Ujedno, dokazali su i da “slobodna ljubav” onoga vremena za njih – nije vrijedila.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap