Teška krađa u Zagrebu: Predstavio se kao djelatnik doma za starije i ukrao umirovljenici novac

Ana Kanazir
27. svibnja 2024.
Crna kronika
A- A+

Prevare, ali i krađe su sve češće, dok su prevaranti sve kreativniji. Lažno se predstavljaju, djeluju u paru i spremni su napraviti razne stvari samo kako bi došli do novca. Upravo se to dogodilo u petak u Zagrebu kada se osoba lažno predstavila kao djelatnik doma za starije i starijoj ženi ukrala novac.

Novčanice eura u rukama

Novac, euri | Foto: mirovina.hr

Teška krađa u Zagrebu dogodila se na kućnom pragu umirovljenice. Naime, njoj se nepoznata osoba predstavila kao zaposlenik doma za starije kako bi se domogla novca. Nažalost, u tome je na kraju i uspio.

U petak oko 13 sati se dogodila krađa u Novom Zagrebu. Nepoznati počinitelj se lažno predstavio 80-godišnjoj vlasnici stana kao zaposlenik doma za starije. Ona nije posumnjala u njegovu namjeru i pustila ga je u stan. Odmah nakon toga je muškarac iskoristio njezinu nepažnju i otuđio joj novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura.

Sličan slučaj se dogodio nedavno u okolici Bjelovara kada je umirovljenica pričala s muškarcem koji je bio zainteresiran za kupnju okućnice, dok je drugi muškarac ušao u kuću i ukrao joj novac. Više o ovom nevjerojatnom slučaju možete pročitati ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap