Umirovljenica prevarena na kućnom pragu: S jednim muškarcem pričala, a drugi joj ukrao novac

Ana Kanazir
10. svibnja 2024.
Crna kronika
A- A+

U srijedu je umirovljenica iz okolice Bereka u svojem dvorištu pričala s muškarcem zainteresiranim za kupnju njezine okućnice, a nije ni slutila što joj se događa iza leđa. Naime, drugi muškarac je u to vrijeme bio u njezinoj kući i ukrao joj posudu s novcem u kojoj je bilo više od 2.500 eura.

Sijedu umirovljenicu s naočalama muči glavobolja i hvata se za čelo

Umirovljenica | Foto: Ilustracija, Pexels / Andrea Piacquadio

Još jedan slučaj prevare na vratima starijih osoba dogodio se u blizini Bjelovara. Ovoga puta je 70-godišnjakinju zapričavao jedan muškarac, dok je drugi ordinirao u njezinoj kući. Tek kasnije je shvatila da je prevarena i sve je prijavila policiji.

Umirovljenici je u dvorište njezine kuće u okolici Bereka došao muškarac koji se raspitivao o kupnji okućnice. Tijekom razgovora s njim je shvatila kako se u kući nalazi drugi muškarac koji je nakon njezinog reagiranja izašao. Ova 70-godišnjakinja je nastavila razgovor s prvim muškarcem, a nakon njegovog odlaska je shvatila da joj nedostaje posuda s novcem. U posudi je bilo više od 2.500 eura.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja i pronalaska počinitelja. Sličan slučaj dogodio se nedavno i u Zadru kada je mlađa žena pokušala umirovljenici prodati električnu deku, a pri tome je umirovljenici ukrala lančić s vrata, o čemu smo pisali ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap