Nepoznati počinitelj provalio u stan umirovljenice, a potom i u stan jedne žene pa iznenadio vlasnice i policiju

Luka Kalac
19. travnja 2024.
Crna kronika
A- A+

Policijske uprave diljem Hrvatske neprestano izvještavaju o prevarama umirovljenika i provalama u njihove stanove iz kojeg se odnose novac, nakit i slični vrijedni predmeti. Ipak, ovoga puta je riječ o krajnje neobičnoj provali u kojoj je jedan počinitelj ili više njih na silu ušlo u stanove koji su u vlasništvu 68-godišnje umirovljenice i 47-godišnjakinje. Zanimljivo je da iz stanova ništa nije uzeto, ali za provalnikom se i dalje traga.

traka policja

Foto: PU istarska

Neobična provala dogodila se na području Siska gdje je nepoznati počinitelj ušao u stanove dvije žene, jedne umirovljenice i 47-godišnjakinje. Zanimljivo je da je počinitelj nepoznatog identiteta provalio u stanove koji su se nalazili u zgradama koje su nakon potresa proglašene neuporabljivima.

U razdoblju od 1. studenog prošle godine do 17. travnja ove godine, u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Sisku, nepoznati počinitelj je ušao u zgradu koja je nakon potresa proglašena neuporabljivom, objavili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke. Nakon provale u stan koji je u vlasništvu 68-godišnje umirovljenice, počinitelj ništa nije ukrao.

– Od oštećene je zbog teške krađe u pokušaju zaprimljena kaznena prijava, a za provalnikom se traga, stoji u priopćenju Policijske uprave sisačko-moslavačke.

I dalje se ne zna je li riječ o jednom ili više provalnika. Sisačka policija traga i za počiniteljem koji je između 12. i 17. travnja, u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Sisku, provalio u stan 47-godišnje vlasnice iz kojeg nije ništa ukrao. I u ovom slučaju je, prema navodima policije, provaljeno u zgradu koja je nakon potresa proglašena neuporabljivom.

Copy link
Powered by Social Snap