Muškarac sjekirom razbijao aute, a u stanu pronađena mrtva starija žena

Ana Kanazir
14. lipnja 2024.
Crna kronika
A- A+

Jučer popodne je muškarac na području zagrebačkog kvarta Susedgrad hodao gol ulicom i sjekirom uništavao automobile, a nakon toga se vratio doma. Kada je policija stigla na njegovu adresu, imala je što vidjeti. U kući su pronašli tijelo starije članice obitelji koje je tamo bilo dulje vrijeme. Kriminalističko istraživanje tek slijedi.

Policija | Pexels

Policija | Pexels

Nevjerojatan slučaj dogodio se jučer u Susedgradu. Osim što je muškarac hodao gol i razbijao aute, u kući je pronađeno tijelo starije žene.

Zagrebačka policija je jučer oko 14:30 dobila dojavu o muškarcu koji hoda gol i sjekirom uništava automobile. On je nakon toga otišao kući, a potom je na njegovu adresu stigla i policija. Sigurno nisu očekivali da će ih u kući dočekati tijelo starije članice obitelji. Da stvar bude još gora, trenutno nije moguće utvrditi njezin uzrok smrti s obzirom na zatečeno stanje tijelo zbog dužeg protoka vremena, objavili su iz PU zagrebačke.

Radi se vjerojatno o njegovoj majci, kako su neslužbeno saznali za net.hr. Muškarac je priveden u službene prostorije policije, dok se na mjestu događaja provodi očevid, a slijedi i kriminalističko istraživanje.

Copy link
Powered by Social Snap