[17.7.] Rođena ikona 80-ih i 90-ih godina, David Hasselhoff: Provjerite kako danas izgleda!

Josip Mihaljević
17. srpnja 2018.
Vremeplov
A- A+

Na današnji dan rođen je glumac i pjevač koji je tijekom 80-ih i 90-ih godina bio jedan od najpoznatijih na svijetu. Možda ga ne viđate toliko na televiziji jer je dobri stari David Hasselhoff više pjevač nego glumac. Njegova glazba je samo testament 80-im godinama, budući da nikada nije izašao iz tog vremena. Nije ni htio, doduše.

david hasselhoff

Foto: David Hasselhoff | Youtube screenshot

Na današnji dan 1952. druge rođen je američki glumac, pjevač, producent i biznismen David Hasselhoff. Ponosni je vlasnik titule u Guinessovoj knjizi rekorda koja ga je zabilježila kao najgledanijeg čovjeka na televiziji.

Svoj glumački uspon započeo je u seriji The Young and the Restless, nakon čega je zaradio glavnu ulogu u još jednoj poznatoj američkoj televizijskoj emisiji Knight Rider.

The Hoff, kako su ga tada već prozvali, bio je velika faca, a na kraju osamdesetih pristao je biti glavni glumac u seriji koja mu je obilježila život.

Glumio je legendarnog Mitcha Buchannona u neponovljivoj seriji Baywatch. Snimanje je započeo 1989. godine, a od 1990. godine postao je glavni producent.

Tijekom 80-ih, Hoff je započeo uspješnu glazbenu karijeru koja traje i dan danas. Njegov hit album Looking for Freedom dosegnuo je trostruki platinum status, što znači da je prodan u više od tri milijuna primjeraka. Hoffova glazba je posebice cijenjena u Njemačkoj, a njegov nastup na  Berlinskom zidu 1989. godine ga je učinio kultnom figurom među Nijemcima.

U proteklih nekoliko godina Hasselhoff se bio česta tema u medijima, budući da je imao problema s alkoholom. Ipak, smirio se u posljednjih nekoliko godina, a ovako izgleda danas:

hoff

Foto: Hasselhoff u 2018. godini | Youtube screenshot

___________________________

Pročitajte što se dogodilo jučer [16.7.] na ovom linku.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap