Umirovljenica je tek u mirovini otkrila svoju pravu strast, a popularna je i na Instagramu

Ana Kanazir
26. veljače 2023.
Priče
A- A+

Senka Lončar je odlučila svoj život u mirovini iskoristiti najbolje što zna. Tako se u mirovini počela baviti slikanjem, a osim toga je i otkrila društvene mreže pa je postala, kao i mnoge mlade osobe, pravi influencer.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Senchy Art (@senchy_art)

Senka živi u Zadru, a u mirovini je odlučila ostati aktivna. Tako je do sada naslikala gotovo 200 slika, a osim toga na svojem Instagram profilu ima više od 7.000 pratitelja. Nedavno je imala i prvu izložbu koja je izazvala veliki interes njezinih sugrađana.

U slikanju uživa, a kaže da joj slike uljepšavaju život. Neke je čak i poklonila, a njezina umjetnička djela vole i pratitelji na Instagramu. Tako se tamo mogu vidjeti slike koje je naslikala s motivima Zadra i mjesta oko grada, a ne nedostaje ni cvijeća ni galebova. Osim toga, dijeli i crtice iz svojeg života, a za to dobiva veliku potporu.

– Objavljujem ‘storyje’ o Zadru i okolici, nacionalnim parkovima.. Ljudi se dive kakve ljepote i parkove imamo, rekla je Senka i dodala kako će i dalje nastaviti objavljivati fotografije, ali i slikati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Senchy Art (@senchy_art)

Kako je rekla u prilogu Žane Ljuštine za HRT, Senka u slikanju uživa i to je veseli, a i uljepšavaju joj život. Da su godine samo broj dokazuje i priča o Jadranki Olivari – Jirasek koja je u 70-ima modna blogerica i influencerica, a o kojoj smo pisali ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap