Zlatan Ibrahimović majci kupio stan u Hrvatskoj: ‘Želim da sinovi neko vrijeme provedu s bakom’

Milan Dalmacija
1. kolovoza 2022.
Novosti
A- A+

Poznati nogometaš Zlatan Ibrahimović u svojoj novoj autobiografiji otkrio je kako je kupio stan za svoju majku u Hrvatskoj. Ona je iz Škabrnje otišla trbuhom za kruhom u Švedsku, a on želi da se njegova dva sina što više druže s njom.

Poznati švedski nogometaš bošnjačko-hrvatskih korijena Zlatan Ibrahimović ne prestaje iznenađivati što majstorijama na terenu, što detaljima iz svog privatnog života. U svojoj novoj autobiografiji “Adrenalin”, napisanoj u suradnji s nagrađivanim talijanskim novinarom Luigijem Garlandom, Ibrahimović je otkrio kako je kupio nekretninu svojoj majci u Hrvatskoj.

perisic ivan
Hrvatski reprezentativac potpisao za novi klub i odmah nazvao baku: "Baba, vidi stadion"

– Majci sam kupio stan u Hrvatskoj, blizu Pagu da bude bliže sestrama. Želimo joj poslati Maxija i Vincenta, same, bez mame i tate. Trebaju se naučiti samostalnosti. Želim da neko vrijeme provedu u Hrvatskoj s bakom, koja ih može štošta naučiti, piše Ibrahimović, prenosi Sport.ba.

Inače, Zlatanova majka je Jurka Gravić koja je u Švedsku u potrazi za boljim životom stigla iz okolice Škabrnje. Godine 1977. udala se za Šefika Ibrahimovića, ali se nakon dvije godine razvela. Brinula se o Zlatanu, sve dok ga sud nije dodijelio ocu.

Alegro

Mahunarke, orašasti plodovi i suho voće
Sniženo 20%
Provjerite i uštedite

Podravka

Odabrani proizvodi
Sniženo 25%
Provjerite i uštedite

Rubel

Deterdžent za rublje, 9 kg
69,99 kn
9,29 €
Prelistajte katalog

Zlatan njenu majčinsku ljubav itekako pamti, pa joj se odlučio zahvaliti i na ovaj način. Inače, on niti u 41. godini ne pomišlja o prestanku igračke karijere. Potpisao je novi ugovor s AC Milanom do 30. lipnja sljedeće godine, težak između jednog i jednog i pol milijuna eura, piše Sport.ba.

Zlatan Ibrahimović majci kupio stan u Hrvatskoj: ‘Želim da sinovi neko vrijeme provedu s bakom’
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap