Hrvatski reprezentativac potpisao za novi klub i odmah nazvao baku: “Baba, vidi stadion”

Josip Mihaljević
2. lipnja 2022.
Novosti
A- A+

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić napustio je Inter iz Milana i postao je igračem londonskog Tottenhama. Klub je objavio video u kojem Perišić po prvi puta upija atmosferu na stadionu, a on je odmah video pozivom nazvao svoju baku.

perisic ivan

Foto: Ivan Perišić | Twitter

Ivan Perišić novi je igrač londonskog Tottenhama, a nije tajna da je u tom poslu kumovala činjenica da je trenutačni trener Antonio Conte Ivana prije nekoliko godina trenirao u milanskom

Lovren s bakom na Instagramu poslao moćnu poruku za one koji zanemaruju bake i djedove

Interu pa ga je htio ponovno vidjeti u svojim redovima. Tottenham, koji je ovu sezonu završio kao četvrti u engleskoj ligi, ima bogatu povijest s hrvatskim reprezentativcima. Tamo su ranije igrali Stipe Pletikosa, Luka Modrić, Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka.

Klub je na svojem Twitteru objavio video u kojem Perišić po prvi puta upija atmosferu na stadionu, a on je tu priliku iskoristio da video pozivom kontaktira – baku!

“Evo ti, baba, stadion, vidi”, kazao je Ivan, a baka je oduševljeno kazala da vidi. No, poziv je kratko trajao, a Perišić joj je kazao da “ljubi sve, jer moram ić”.

Hrvatski reprezentativac potpisao za novi klub i odmah nazvao baku: “Baba, vidi stadion”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap