Žičara će biti besplatna i u veljači: Provjerite datume i uživajte na izletu

Ana Kanazir
23. siječnja 2024.
Novosti
A- A+

Žičara do Sljemena i natrag u grad je ovog vikenda bila besplatna za sve, a da je interes velik pokazale su ogromne gužve i redovi ljudi koji su čekali svoju vožnju za nula centi. Ipak, nova prilika za besplatnu vožnju žičarom je idućeg mjeseca, od 17. do 25. veljače.

Žičara koja vodi do Sljemena

Žičara | Foto: Screenshot YouTube / TNT Creations

Posebne čari Sljemena će sredinom veljače biti pogodnije za sve stanovnike Zagreba i šire. Naime, gradonačelnik Tomislav Tomašević časti sve koji žele putovati žičarom na najveću zagrebačku planinu.

Žičara koja vodi do Sljemena
Snježni ugođaj i sunčano vrijeme: Besplatna vožnja žičarom ovog vikenda do Sljemena

Gradonačelnik Tomislav Tomašević objavio je danas da će, nakon uspješnoga prošlog vikenda, o čemu smo pisali ovdje, žičara ponovno biti besplatna u tjednu školskih praznika u veljači, od 17. do 25. veljače 2024. godine. Ovo se odnosi i na dva vikenda koja su se pronašla u tom tjednu. Zanimljivo je kako je ovo vrijeme školskih praznika pa je to ujedno i prilika za izlet s unučadi.

– Iznimno nam je drago da je tijekom prošlog vikenda žičaru koristilo 25.000 ljudi, pet puta više od prosječnog vikenda s lijepim s vremenom. Neki Zagrepčani su čak rekli da su prošli vikend prvi put bili na Sljemenu. Zato smo odlučili da svima, posebno roditeljima s djecom koja će tada imati praznike, tijekom devet dana u veljači još jednom omogućimo besplatan dolazak na Sljeme, napisao je gradonačelnik Tomašević na svojoj Facebook stranici.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap