Zabunom kupila dva ista listića pa osvojila preko 8 milijuna kuna: Odmah ću u mirovinu!

Jasmina Grgurić
13. studenoga 2019.
Novosti
A- A+

Sretan umirovljenički par u Velikoj Britaniji osvojio je na lutriji oko četiri milijuna kuna. I to  dvaput! Naime, 65-godišnja Gayle Say sasvim je slučajno kupila dva identična listića. Kazala je kako je to najbolja greška koju je ikada napravila, jer su ona i njezin suprug Philip sada bogatiji za preko osam milijuna kuna.

Sretan umirovljenički par iz Velike Britanije osvojio je glavni zgoditak na nacionalnoj lutriji u vrijednosti pola milijuna funti, odnosno oko četiri milijuna kuna. No, ne jednom, nego dvaput u istom izvlačenju!

Za dvostruku dobitak zaslužna je 65-godišnja Gayle Say koja je zabunom kupila dva identična listića. Ona i suprug Philip zahvaljujući “najboljoj grešci koju je ikad napravila u životu” bogatiji su za više od osam milijuna kuna. Supruga je najavila da će odmah napustiti svoj posao čistačice i otići u zasluženu mirovinu, piše birtanski Birmingham Live.

Pogodili su svih pet loptica u bubnju, plus bonus broj koji je, kako otkrivaju, bio kombinacija rođendana bližih članova obitelji. I tako dva puta jer su imali dva identična listića. Za početak, kažu, planiraju proširiti kuću i kupiti novu kuhinju.

Umirovljenik išao na zadnju kemoterapiju, no prije toga je kupio srećku. Osvojio je 1,3 milijuna kuna!

No, da bi stvar bila bolja, umalo su osvojili i treći dobitak, ali nisu pogodili bonus kuglicu pa su zaradili dodatnih “samo” 40.000 kuna. Iznos je to koji su prvog unovčili, dok se nije ustanovila valjanost dva velika identična zgoditka.

Najavili su kako će počastiti i unuke, dok je umirovljeni građevinski radnik Philip rekao da želi kupiti novi auto, što si ranije nikada nije mogao priuštiti. Trenutno vozi bicikl.

Iako supruga Gayle već desetljećima igra igre na sreću, nikada nije osvojila veći dobitak. U 25 godina uspjela je “zaraditi” manje od 10 kuna. Kada su otkrili koliki iznos su osvojili, počela je plesati po sobi pjevajući pjesmu Franka Sinatre “Who wants to be a millionaire.”

“Odradila sam otkazni rok od tjedan dana i službeno sam od danas u mirovini. Osjećaj je fantastičan. Ne moram više ustajati u mračna i hladna jutra. Do sad sam se budila u 6.40, radila sam vikendima i imala sam samo jedan dan u tjednu slobodan. Sad mi se sve vratilo. Mogu se izležavati subotom i nedjeljom. To je nevjerojatno. To nisam radila više od 28 godina” – ispričala je Gayle Say.

Zabunom kupila dva ista listića pa osvojila preko 8 milijuna kuna: Odmah ću u mirovinu!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap