Umirovljenik išao na zadnju kemoterapiju, no prije toga je kupio srećku. Osvojio je 1,3 milijuna kuna!

Jasmina Grgurić
31. listopada 2019.
Novosti
A- A+

Kada je krenuo na posljednju turu kemoterapije, umirovljeni Ronnie Foster već je bio sam po sebi sretan. Ponesen dobrim osjećajem, skrenuo je s puta i odlučio kupiti srećku. I nije pogriješio jer je osvojio 200.000 dolara, odnosno 1,3 milijuna kuna.

Foto: Pixabay

Ronnie Foster, umirovljenik iz gradića Pink Hill u Sjevernoj Karolini, na putu u bolnicu gdje je trebao primiti posljednju turu kemoterapije osvojio je 200.000 dolara putem srećke koju je kupio. O događaju je izvijestila stranica tamošnje lutrije  North Carolina Education Lottery.

Na Lotu osvojio tri milijuna kuna: "Vratit ću kredite i mirnije spavati"

Umirovljeni radnik u gradskom prijevozu boluje od raka debelog crijeva. Prije bolnice odlučio je okušati sreću u lutriji. Prvo je kupio srećku za jedan dolar, što mu je donijelo dobitak od pet dolara. Na tome nije stao pa je za taj iznos kupio još dvije srećke. Postrugao je prvu, no nije dobio ništa. No, onda je na red došla druga srećka. Tada je ugledao jackpot od 200.000 dolara, odnosno 1,3 milijuna kuna, prenosi CNN.

“Vidio sam sve te nule i smrznuo se. Nisam vjerovao sve dok srećku nisam dao službeniku za pultom da ju skenira. Kada je pokazao da odem do uprave lutrije, počeo sam se sav tresti. Nisam mogao vjerovati” – ispričao je za lutriju Ronnie Foster.

Umirovljeniku koji se bori s rakom debelog crijeva i liječenje privodi kraju, dobitak je ionako već dobar dan učinio još boljim. Bio je sretan što mu je zadnja kemoterapija, ali dobitak je uz to, kaže, učinio taj utorak doista sretnim. Nagrada će mu dobro doći jer, iako je njegovo osiguranje pokrilo većinu troškova liječenja, dio mora platiti i sam.

“Ostatak novca planiram sačuvati za budućnost” – zaključio je.

Nakon što je od dobitka odbijen porez, umirovljenik Ronnie je u petak dobio oko 141 tisuću dolara i već je počeo plaćati dio medicinskih troškova.

Umirovljenik išao na zadnju kemoterapiju, no prije toga je kupio srećku. Osvojio je 1,3 milijuna kuna!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap