Vučić objavio sadržaj vrećice koju šalje svim umirovljenicima: “Mali poklon države jer ste puno toga napravili”

Josip Mihaljević
11. travnja 2021.
Novosti
A- A+

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom službenom Instagram profilu poruku umirovljenicima. Osim covid dodatka od ukupno 110 eura, umirovljenici u Srbiji dobit će i državnu vreću punu minerala i vitamina.

vučić vitamini

Foto: Vučić je otkrio sadržaj vrećice koju šalje svim srbijanskim umirovljenicima | Instagram

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je putem Instagrama poruku umirovljenicima. Možda je malo pogriješio u odabiru društvene mreže, no u poruci sigurno nije.

Srbija je tijekom pandemije svojim punoljetnim građanima isplatila covid dodatak, a umirovljenici su dobili najviše. Prošle godine 135 eura, a ove godine 110 eura sve popularnijeg covid dodatka. Međutim, kao što smo i ranije pisali, Vučić ide korak dalje pa će svojim umirovljenicima poslati najmanje dvomjesečnu zalihu minerala i vitamina za koje su liječnici rekli da igraju važnu ulogu u jačanju imuniteta.

Prve “pošiljke” su spremne, a srbijanski umirovljenici bi ih trebali dobiti do lipnja ove godine.

Predsjednik umirovljenicima dijeli neobičan, ali vrlo koristan znak pažnje

“Dragi penzioneri, ovo je prvi uzorak kese sa sadržajem onoga što treba da dobijete kao dodatni poklon od vaše države jer ste to zaradili, mnogo toga izgradili, sve napravili u našoj zemlji što smo mi naslijedili. Ovo je mineral cink, ovo je vitamin D3 i ovo je C vitamin.

Svi dobri vitamini i minerali za jačanje imunoloških funkcija, za jačanje vašeg organizma. To je još jedan mali poklon države, ne računajući onih dva puta po 30 eura plus 50 eura za penzionere, ukupno 110 eura, ovo je još jedan mali znak pažnje zbog svega onoga što ste vi uradili za našu zemlju i zbog svega onoga što ste nam ostavili. Mi danas moramo da idemo vašim stopama i da napravimo od Srbije još bolje mjesto za život”, kazao je Vučić otkrivajući sadržaj državne vreće pune vitamina.

Tri pakiranja srbijanskim umirovljenicima trebala bi potrajati najmanje dva mjeseca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Vučić objavio sadržaj vrećice koju šalje svim umirovljenicima: “Mali poklon države jer ste puno toga napravili”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap