Vraća se kultna serija: Novi Gruntovčani emitirat će se svaka dva tjedna

Matej Markovinović
2. kolovoza 2022.
Novosti
A- A+

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije predstavila je televizijsku seriju Novi Gruntovčani, čiji je cilj očuvanje tradicije koju je postavila kultna serija. Sve epizode bit će dostupne na YouTubeu, društvenim mrežama i Varaždinskoj televiziji.

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije predstavila je seriju Novi Gruntovčani, “remake” kultne televizijske serije uz koju mnogi vežu najljepša sjećanja iz mladosti i djetinjstva.

24,99 kn
3,32 €
Provjerite ponudu
24,99 kn
3,32 €
prije:
37,99 kn
5,04 €
Provjerite i uštedite

Zewa toaletni papir

Aqua tube, razne vrste, 10 rola
25,99 kn
3,45 €
prije:
39,99 kn
5,31 €
Provjerite i uštedite
29,99 kn
3,98 €
prije:
42,99 kn
5,71 €
Provjerite i uštedite

Podravka grah

Crveni, smeđi ili bijeli
6,49 kn
0,86 €
prije:
9,99 kn
1,33 €
Provjerite i uštedite

Riječ je o projektu vrijednom 100.000 kuna, čiji je cilj očuvanje tradicije. Svaka epizoda ima svoju tematiku te je važno naglasiti da se ne radi o kopiji izvornih Gruntovčana. Likovi su ostali isti, ali tu su neke nove priče s kojima su kreatori povezali stare zaboravljene običaje.

“Naš je cilj da ističemo ono po čemu je ovaj prostor prepoznatljiv. Gruntovčani su, uz Vegetu i naivu, jedan od simbola ovog kraja i način na koji se čuvaju povijesne vrijednosti, sadržaj i mentalitet ovog prostora na najbolji mogući način”, rekao je župan Darko Koren.

Glavni glumci su članovi KUD-a Gruntovec,  režiju potpisuju Kristina Sočev i Miroslav Mirković, snimatelj je Stjepan Dolenec, a

Domaće serije u kojima smo 70-ih i 80-ih godina uživali ispred malih ekrana

jedna od autorica scenarija je Milica Lukačinec. Prepoznatljiva tema Gruntovčana, Podravina moja ravna, proteže se kroz seriju u izvedbi Miroslava i Gordane Evačić.

Serija će imati 10 epizoda, a će sve biti dostupne na YouTubeu, društvenim mrežama i Varaždinskoj televiziji. Emitirat će se svaka dva tjedna.

Vraća se kultna serija: Novi Gruntovčani emitirat će se svaka dva tjedna
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap