Vozio ukradeni kombi bez vozačke, a kasnije s kuće ukrao satelitski tanjur i klimu

Josip Mihaljević
18. ožujka 2022.
Novosti
A- A+

Šibenska policija izvijestila je o kriminalu 64-godišnjeg muškarca koji je prvo bez vozačke dozvole upravljao ukradenim kombijem, a nakon toga s jedne kuće otuđio satelitski tanjur i vanjsku jedinicu klima uređaja.

kombi

Foto: Unsplash

Policijska uprava šibensko-kninska izvijestila je kako je 64-godišnji muškarac početkom ožujka u Tisnom iz zatvorenog dvorišta ispred kuće 52-godišnjaka otuđio dvije vanjske jedinice klima-uređaja, kao i satelitski tanjur ukupne vrijednosti 12 tisuća kuna. Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

centarsibenik
Umirovljenik (65) bez vozačke vozio šibenskom jezgrom pa završio u zatvoru

Napominju kako je osumnjičeni ranije zatečen u prometu kako upravlja kombi vozilom Mercedes našičkih registarskih oznaka za vrijeme kad mu je izrečena zabrana upravljanja vozilima “B” kategorije, dakle, dok mu je vozačka dozvola bila oduzeta. A nju je izgubio zbog učestalog činjenja prometnih prekršaja.

Uz optužni prijedlog, muškarac je priveden na Prekršajni odjel općinskog suda u Šibeniku gdje mu je određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 14 dana, a kombi vozilo mu je privremeno oduzeto.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap