Umirovljenik (65) bez vozačke vozio šibenskom jezgrom pa završio u zatvoru

Josip Mihaljević
9. prosinca 2021.
Novosti
A- A+

Šibenska policija izvijestila je o bizarnoj i ne-baš-legalnoj vožnji 65-godišnjaka koji je automobil marke Citroen provozao kroz strogi centar grada. Novinari su objavili i video, a čini se kako ga je društvo ohrabrivalo u tom nesmotrenom potezu.

centarsibenik

Foto: Facebook

65-godišnji vozač iz Šibenika prošloga se tjedna od Poljane provozao do katedrale, a potom se automobilom stepenicama spustio niz rivu, piše sibenik.in.

O svemu se oglasila i PU šibensko-kninska:

“Izdvajamo događaj u prometu od 1. prosinca u Šibeniku kad se 65-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Citroen šibenskih registarskih oznaka za vrijeme kad mu je vozačka dozvola oduzeta, kretao trgom Poljana, zatim Ulicom kralja Tomislava te se kraj Katedrale sv. Jakova spustio preko stepenica i izašo na cestu. Vozač je uhićen i zbog počinjenja više prekršaja uz Optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku gdje mu je Rješenjem određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana”, priopćila je policija.

Portal Šibenik IN objavio je i dva videozapisa spornog događaja. U njima se može vidjeti kako umirovljenik nije djelovao sam. U automobilu su slušali cajke, a društvo ga je nagovaralo kuda da vozi.

Video zapise možete pogledati OVDJE.

Umirovljenik (65) bez vozačke vozio šibenskom jezgrom pa završio u zatvoru
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap