[VIDEO] Tri na jednog: 84-godišnji umirovljenik potjerao tri naoružana pljačkaša, dao im nogom u dupe

Josip Mihaljević
13. listopada 2018.
Novosti
A- A+

Čini se kako su banke postale preriskantni objekti za pljačkanje, a njih zu zamijenile kladionice. One u pravilu imaju pozamašan iznos novca u bilo kojem datom trenutku, dok je osiguranje na niskim granama. Ali ne i u ovom slučaju, kada je 84-godišnji umirovljenik samostalno riješio cijelu situaciju.

penzic

Foto: Lopovi u bijegu, a za petama im ljuti umirovljenik | YouTube screenshot

Ponosni pradjed ne razumije zašto ga svi posebno hvale, iako je spriječio pljačku jedne kladionice u Irskoj, piše irishmirror.ie.

Kako snimke nadzornih kamera pokazuju, u kladionici je bilo posve mirno tog popodneva u rujnu, sve dok tri naoružana pljačkaša nisu divljački uletila u kladionicu i izazvali pravi kaos. Naoružani sačmaricom i čekićima, preskočili su pult i počeli maltretirati preplašenog mlađeg radnika.

Sve je to u miru promatrao 84-godišnji pradjed Denis O’Connor koji je iz ponašanja razbojnika shvatio da su preuplašeni da bi nekoga ozljedili. Mirno je ušetao u prostor iza pulta i počeo se hrvati s jednim razbojnikom, što je među njima izazvalo paniku. Njegova gesta je ohrabrila i valjda troduplo mlađeg radnika iza pulta koji je također počeo pružati otpor.

Pljačkaši su se dali u bijeg, a umirovljenik je zaprijetio da će ih udariti stolicom. Jedan po jedan pobjegli su kroz vrata u koja su upali niti minutu ranije, a posljednjeg pljačkaša je umirovljenik sapleo i potom mu dao nogu u guzicu.

“Bio sam malo uplašen na početku, a onda sam dobio samopouzdanje. Možete ili sjediti i ne učiniti ništa ili se možete usprotiviti ovakvim ljudima”, ispričao je medijima.

Snimku 84-godišnjeg heroja kako praši razbojnike možete pogledati ovdje:

[VIDEO] Tri na jednog: 84-godišnji umirovljenik potjerao tri naoružana pljačkaša, dao im nogom u dupe
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap