[VIDEO] Starija dama krenula u šetnju s psom pa zaplesala s mladima nasred ulice

Jasmina Grgurić Zanze
5. kolovoza 2019.
Novosti
A- A+

Mnogi od nas, pogotovo oni stariji, osjećaju kako im je svaki dan isti. Ista rutina, iste navike, iste obaveze… No, ponekad nas život iznenadi. Neočekivana situacija na ustaljenom putu u nama može probuditi reakcije za koje smo bili uvjereni da više ne postoje. Upravo to se dogodilo ovoj starijoj gospođi koja je krenula prošetati psa, a završila plešući s mladima nasred ulice.

Snimak zaslona/Facebook

Kada je tog prohladnog dana obukla dugu zelenu suknju i ljubičasti kaput te se s vunenom kapom na glavi uputila prošetati svog psa, ova starija gospođa nije mogla ni slutiti što će joj se dogoditi.

Nasred ulice, u londonskoj gradskoj četvrti Soho, naišla je na mlade kako plešu na jedan od najvećih DJ hitova u povijesti, “Around the world” Daft Punka. Stara dama uklopila se iste sekunde, demonstrirajući vješte plesne pokrete. Zaplesala je i s jednim mladićem, a osmijeh pritom nije skidala s lica.

Iako je od ovog događaja, kojeg su mladi zabilježili pametnim telefonima, prošlo već neko vrijeme, on ne prestaje kružiti društvenim mrežama. U njemu inspiraciju vide i stari i mladi, jer smatraju da život treba živjeti upravo na ovakav način.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap