Jedan britanski glumac pomagao volonterima i uljepšao Božić umirovljenicima

Luka Kalac
2. siječnja 2024.
Novosti
A- A+

Britanski filmski glumac Hugh Grant je osobama treće životne dobi iz četvrti Hammersmith i Fulham posluživao hranu na božićnom ručku u Londonu. Kasnije se družio s 500 umirovljenika i fotografirao se s njima za uspomenu. Ne treba zaboraviti ni volontere kojima je pomogao u podjeli hrane.

Hugh Grant

Hugh Grant | Foto: Facebook / H&F Giving

Poznati britanski glumac Hugh Grant iznenadio je prisutne na božićnom ručku u Londonu. Ondje je 63-godišnji Hugh Grant posluživao hranu stanovnicima starije životne dobi koji dolaze iz četvrti Hammersmith i Fulham.

Nakon serviranja hrane umirovljenicima, Hugh Grant se družio s njima i volonterima te su se zajedno fotografirali tijekom ovog posjeta. Inače, glumac je rodom iz Hammersmitha.

– Hvala svima koji su nam se pridružili na godišnjem velikom H&F božićnom ručku, uključujući vrlo posebnog gosta, Hugha Granta. Glumac nam je pomogao poslužiti ručak za 500 lokalnih starijih ljudi koji bi inače slavili Božić sami. Ovo je bila prava ljubav, izjavio je glasnogovornik vijeća Hammersmith i Fulham, piše dailymail.co.uk.

– Bili smo oduševljeni kada smo ga ugledali. Ovu zabavnu prigodu učinio je još posebnijom svojim prisustvom, pojasnio je zamjenik čelnika općine H&F, Ben Coleman.

Podsjećamo kako ovo nije prvi put da je Hugh Grant učinio nesebičnu gestu. Svoj obraz je osvijetlio još početkom mjeseca kada je donirao 20.000 funti Jamesu Andersonu, znanom kao ‘najljubazniji britanski vodoinstalater’. Britanskoj javnosti Anderson je poznat po hvalevrijednim potezima kao što su pomoć tisućama invalida i starijih osoba kroz svoju dobrotvornu udrugu Depher, a o njemu smo pisali i ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap