[VIDEO] Pogledajte kako se slavi veliki 100. rođendan u Kaštel Lukšiću

Ana Kanazir
24. siječnja 2023.
Novosti
A- A+

U posljednje vrijeme sve više umirovljenika slavi svoj 100. rođendan, a s obzirom na to da je ovo posebna prigoda, nerijetko dobiju i proslavu kakvu zaslužuju. Jedan takav je i djed Dušan iz Kaštel Lukšića koji je na proslavi plesao i pjevao, a završio je i na TikToku.

@grupakontrast 100. rođendan dide Dušana u Kaštel Lukšiću!! 🎂🎉🥂 #100 #godina #rođendan #kaštellukšić #hrvatska #muzikauzivo #dalmacija #veselje #zabava ♬ original sound – Grupa Kontrast

Na društvenoj mreži TikTok je video s ‘didom’ Dušanom u glavnoj ulozi objavila Grupa Kontrast koja mu je svirala na proslavi. Ipak, kao što smo već pisali ovdje, broj stogodišnjaka u Hrvatskoj je u porastu, a Ministarstvo rada i mirovinskog sustava otkriva da je 21. listopada 2022. godine njihove usluge i naknade koristilo 385 stogodišnjaka.

Držanje ruke u ruci
Doživjeti stotu u Hrvatskoj: Sve je veći broj stogodišnjaka u Hrvatskoj, otkrivamo najnovije podatke

Na videu se vidi kako dida pleše, dok se s drugom rukom oslanja na štap. Uz to i pjeva, a svoje veselje ne može sakriti. Ljudi u komentarima su mu čestitali rođendan i poželjeli da poživi još dugo, dok su neki tražili i recept za dug život.

Pročitajte i ovu zanimljivu priču o stogodišnjaku koji i dalje sve obavlja sam i svugdje ide sam, a to je i naveo kao tajnu svoje dugovječnosti.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap