[VIDEO] Djed elegantnim potezom zaustavio pljačkaša i vjerojatno mu spasio život!

Josip Mihaljević
7. svibnja 2018.
Novosti
A- A+

Još je jedan umirovljenik postao heroj dana. Našao se u situaciji gdje naoružani pljačkaš u punoj brzini trči prema njemu, a iza njega hrpa policajaca. Jednim elegantnim potezom uspio je riješiti čitavu situaciju bez da itko (teže) strada.

djed heroj

Foto: Youtube screenshot

Djed Bill iz Ohia strpljivo je čekao svoju unuku ispred jedne gradske knjižnice. Odjednom, nesvakidašnja situacija. Primjetio je kako prema njemu punom brzinom trči jedan mladić, a iza njega nekoliko policajaca.

Cijela situacija snimljena je iz više kuteva. Nadzorne kamere ispred knjižnice uhvatile su najbolji dio, rasplet

pljačkaš
[VIDEO] Heroj dana: Starijem gospodinu pljačkaš mahao pištoljem u lice, a ovaj ga je filmski zaustavio

događaja se može pogledati i iz perspektive policajaca, koji u Americi nose mini kamere na svojim značkama.

Da su američki policajci “laki na obraču” zna čitav svijet, a ova situacija je mogla kobno završiti za neke od sudionika, budući da su i pljačkaš i policajci bili naoružani i spremni na pucnjavu. Na snimci možemo vidjeti djeda kako pomno prati kojom putanjom pljačkaš trči i gleda što bi mogao napraviti. Kada je vidio da je krenuo u uzak prostor prema njemu, prvotno se pomaknuo naprijed i dao mu prostora da protrči iza njega, a onda je elegantno izbacio desnu nogu koja je onesposobila pljačkaša taman onoliko koliko je policajcima bilo potrebno da ga uhite.

Video možete pogledati ovdje:

Pljačkaš je u trenutku bježanja bio naoružan i otprije je poznat policiji. Vrlo brzo nakon ovog incidenta ponovno je završio iza rešetaka.

Jedan komentator ispod videa primjetio je vrlo interesantnu stvar: “Ovaj tip koji je bježao, vjerojatno ni ne shvaća, da mu je starac koji ga je potepao 100% spasio život. Nadam se da će se u dogledno vrijeme sabrati i jednog dana zahvaliti ovom starijem gospodinu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap