[VIDEO] Heroj dana: Starijem gospodinu pljačkaš mahao pištoljem u lice, a ovaj ga je filmski zaustavio

Josip Mihaljević
24. travnja 2018.
Novosti
A- A+

Neimenovani gospodin rutinski je danas otišao u mesnicu. Dok je čekao na blagajni, u trgovinu je uletio mladi razbojnik. Izvadio je pištolj i blagajnici počeo govoriti da mu da novce. Stariji čovjek u šeširu ga je smireno gledao, a pljačkaš se tada namjerio na njega. Krivi potez, sinko.

pljačkaš

Foto: Youtube screenshot

Heroj dana je neimenovani stariji gospodin iz Meksika.

Nakon što se našao u situaciji gdje mu mladi pljačkaš maše pištoljem u licu, ovaj stariji gospodin ostao je totalno smiren. Mirno je odložio svoje naočale na blagajnu i budnim okom gledao pljačkaša.

Trenutak nepažnje je bio dovoljan, čim mu je pljačkaš okrenuo leđa, stariji gospodin ga je zgrabio za vrat s leđa, izbio mu pištolj iz ruke i onda je nastao kaos. Na snimci se može vidjeti kako se njih dvojica hrvaju, a napadač je u međuvremenu izvadio nož.

Blagajnica je paničarila, a općem metežu u pomoć starijem gospodinu došla su dva zaposlenika mesnice. Mladić je pokušao pobjeći, ali čini se da ipak ima pravde. Uspjeli su ga zadržati u mesnici dok nije došla policija, koja je pljačkaša naposlijetku i privela.

Šešir dolje starijem gospodinu, jedan razbojnik manje. Nadzorne kamere su zabilježile cijelu situaciju koju možete pogledati u videu ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=X1CuREACr5g

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap