VIDEO Đakić Grmoji vikao da odje*e! Građani osudili vulgarnosti, HDZ-ovac kaže da to nije psovka

Jasmina Grgurić Zanze
18. siječnja 2019.
Novosti
A- A+

Vulgarno, sramotno, slika i prilika Hrvatske… samo su neki od komentara građana koji su osudili ovakvo ophođenje predstavnika naroda. No, neki saborski zastupnici izgovoreno ne smatraju ni posvkama, a kamo li ičim gorim od toga.

Snimak zaslona/Youtube/Nova TV

Nakon neprimjerene reakcije ministra obrane Damira Krstičevića koji je iz ruku SDP-ova zastupnika Franka Vidovića istrgnuo maketu aviona i silovito je bacio na pod Sabornice te incidenta premijera Andreja Plenkovića koji je fizički krenuo u obračun prema mostovcu Nikoli Grmoji, priča je dobila još jedan epilog.

Za vrijeme pauze, u sukob su se uključili i drugi HDZ-ovi zastupnici. Među njima, posebno se istaknuo Josip Đakić, koji je Grmoji nekoliko puta opsovao “odje*i”, dok mu je drugi dobacio “klošaru”.

“Ajde odj… tamo, imaš svoju družbu. Odj…!” – čulo se od Josipa Đakića.

“Molim? Što si rekao? Što si mi rekao? – Pitao je Nikola Grmoja.

– Odj… od mene! Jesi li čuo? – potvrdio je Đakić.

Pitanja i odgovori u sličnom tonu ponovili su se još nekoliko puta, kada je za kraj jedan zastupnik iz redova HDZ-a Grmoji razgovijetno dobacio da je – klošar.

Vulgarno, sramotno, slika i prilika Hrvatske… samo su neki od komentara građana koji su osudili ovakvo ophođenje predstavnika naroda. No, neki saborski zastupnici izgovoreno ne smatraju ni psovkama, a kamo li ičim gorim od toga.

“Grmoja stalno i učestalo provocira zastupnike i mislim da je trebalo adekvatno odgovoriti. Ako nije bilo primjereno, bilo je efikasno… To je nepristojna riječ, nije to psovka. Ako ćemo analizirati, i vi u žargonu puno puta svašta kažete. Nemojmo se hvatati za dlaku, to nije potrebno” – rekao je sam 59-godišnji Josip Đakić novinarima, prenosi N1 Televizija koja je objavila i snimku prostačenja za vrijeme pauze u Saboru. 

 

 

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap