[VIDEO] Je li ovakvo ponašanje normalno? Ministar divljački reagirao na ironičan poklon SDP-ovca

Josip Mihaljević
16. siječnja 2019.
Novosti
A- A+

Saborski zastupnici su se danas ujutro vratili na posao. Kao što je i uobičajeno, novu sjednicu su otvorili s aktualcem gdje cijela Vlada mora odgovarati na pitanja saborskih zastupnika. Oporbeni zastupnik SDP-a Franko Vidović htio je ministru Krstičeviću pokloniti LEGO avione, a to se generalu nije baš svidjelo…

krstičević podivljao

Foto: Trenutak spornog incidenta u Saboru

Sve je počelo kada je SDP-ov Franko Vidović došao na red sa svojim pitanjem. Predsjednika Vlade Andreja Plenkovića pitao je o propalom poslu s nabavkom izraelskih borbenih zrakoplova. Premijer mu je posve smireno objašnjavao da u cijelom procesu nije bilo nikakvih propusta.

Nakon njegovog odgovora, ponovno je na red došao Franko Vidović koji je izrazio nezadovoljstvo premijerovim odgovorom. Usred svog izlaganja, izvukao je ispod saborske klupe dva pakiranja LEGO kockica pomoću kojih se mogu složiti dva aviona i krenuo prema premijeru i ministru obrane kako bi ih uručio.

Takvi performansi nisu nimalo neuobičajeni u Saboru, štoviše, no reakcija ministra obrane sve je zapanjila. Čim mu se Vidović približio s pakiranjem LEGO kockica, on se ustao, divljački zgrabio pakiranje i bacio ga na pod.

Premijer je jedva uspio sakriti svoj šok, ali je ipak za sako povukao Krstičevića da sjedne natrag na svoje mjesto. Krstičević je počeo dobacivati nešto u stilu “sebi si ih uruči”, na što je predsjednik Sabora Gordan Jandroković nekoliko puta morao reagirati, moleći podpredsjednika Vlade da se smiri.

VIDEO:

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap