[VIDEO] 72-godišnja žena zaustavila mladog lopova u krađi bicikla

Jasmina Grgurić Zanze
22. studenoga 2019.
Novosti
A- A+

Hrabra umirovljenica herojski se uhvatila u koštac s puno mlađim lopovom kojeg je doslovno fizički spriječila da ne pobjegne s ukradenim biciklom. Mladić nije mogao ni slutiti da će ga u njegovom naumu zaustaviti jedna “starica”. Koliko se prevario najbolje pokazuje video koji je ovih dana postao vrlo popularan.

Hrabra baka zaustavila kradljivca bicikla (Snimak zaslona/Youtube)

Prava mala drama, u kojoj je glavna zvijezda 72-godišnja umirovljenica, odvila se u jednoj britanskoj trgovini. Nadzorne kamere snimile su mladog muškarca kako uzima bicikl i izlazi iz radnje, a u tome ga sprječava “superbaka”.

starija gospođa
[VIDEO] Umirovljenica (82) štapom za hodanje spriječila pljačkaša u krađi

Majka vlasnika trgovine, Mari Parker krenula je za lopovom i zgrabila ukradeni bicikl kako bi spriječila da se s njim ne odveze. Zanimljivo je da ga je fizički potpuno nadjačala pa je bio nemoćan u svom pokušaju da pobjegne s biciklom.

Do čitave scene došlo je tako što je lopov u ovoj trgovini pokušao prodati bicikl vrijedan oko 10.000 kuna. Međutim, 42-godišnji vlasnik radnje, Daniel Parker prepoznao je odmah da je riječ o ukradenom vozilu, jer je na lokalnoj Facebook stranici vidio objavu dječaka kojemu je taj bicikl ukraden, piše Daily Mail.

Zadržali su bicikl, ali lopov se kasnije vratio po njega tražeći prvo nagradu, a potom i s namjerom da ga ponovno ukrade. Međutim, ova iznimno hrabra gospođa pobrinula se da ukradeni bicikl dođe do svog vlasnika.

https://www.youtube.com/watch?v=pL9l0B2TZ_8&feature=emb_title

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap