Unuk divljački premlatio djeda i ostavio ga na samrti: Liječnici mu se bore za život

Josip Mihaljević
12. studenoga 2020.
Novosti
A- A+

 

U mjestu Blizna donja u sjevernom dijelu općine Marina jutros ujutro pronađen je stariji muškarac s teškim ozljedama. Riječ je o 79-godišnjem umirovljeniku, kojeg je divljački pretukao unuk i ostavio ga u gotovo beživotnom stanju.

Ilustracija: Unsplash

Danas ujutro je u kući na području Blizna Donja u sjevernom dijelu općine Marina pronađen teško ozlijeđeni stariji muškarac, prevezen je u splitsku bolnicu gdje mu se liječnici bore za život, piše Slobodna Dalmacija.

Riječ je o 79-godišnjem Mati M., koji je inače s Čiova, ali je u mjesto došao u berbu maslina pa je odlučio prespavati.

Kako piše Slobodna Dalmacija, u dva sata iza ponoći u četvrtak mu je na vrata pokucao unuk, star dvadesetak godina, koji ga je napao i izudarao gotovo na smrt. Najviše udaraca mu je zadao u predjelu glave.

Da bi stvar bila još gora, ostavio ga je u takvom stanju te je od napada do pronalaska teško ozlijeđenog čovjeka prošlo sedam sati.

Jutros je u službene prostorije policije doveden unuk koji se dovodi u svezu s događajem, a kriminalističko istraživanje je u tijeku. Slobodna Dalmacija piše kako je nasilni unuk već dobro poznat policiji po činjenju raznih kaznenih djela.

Unuk divljački premlatio djeda i ostavio ga na samrti: Liječnici mu se bore za život
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap