Umirovljeniku pedofilu koji je zlostavljao na stotine djece prijeti smrtna kazna

Jasmina Grgurić
14. srpnja 2020.
Novosti
A- A+

Policija je u hotelskoj sobi nedavno uhitila pedofila umirovljenika (65) koji je tamo zatečen s dvije maloljetnice. Zlostavljao je kroz godine na stotine djece te tukao one koji su odbijali seksualne odnose, za koje im je čak i plaćao. Sada ga čeka doživotna kazna ili smrt strijeljanjem.

Indonezijska policija održala konferenciju o uhićenju pedofila Snimak zaslona/Youtube

Francois Abello Camille (65), francuski pedofil odgovoran za seksualno zlostavljanje na stotine djece uhićen je nedavno u hotelu u indonezijskom gradu Jakarti. U hotelskoj sobi zatečen je s dvije maloljetnice. Mladima je plaćao za seksualne usluge, a tukao je one koji su to odbijali. Ako bude osuđen, čeka ga doživotna kazna ili smrt strijeljanjem, piše Daily Mail.

Istražitelji su kazali kako su na njegovom prijenosom računalu pronašli videozapise u kojima na stotinama djece u dobi od 10 do 17 godina izvodi nezakonite seksualne radnje.

Stariji pedofil iz Virovitice djevojčici (12) slao perverzne poruke

Umirovljenik je u Indoneziju došao nekoliko puta u posljednjih pet godina preko turističke vize.

“Prilazio bi djeci i mamio ih nudeći im poslove modela… Onima koji su pristali na seks s njim plaćao bi između 17 i 70 dolara. Ako su odbili, onda bi ih istukao” – rekao je šef policije u Jakarti, Nana Sudjana.

Na video snimkama koje kruže internetom vidi se stariji pedofil sagnute glave, u lisicama, okružen s desetak policajaca za vrijeme tiskovne konferencije. Iz Policije su kazali kako je djecu u Indoneziji zlostavljao godinama te kako je moguć i veći broj žrtava. Podaci kazuju kako je među djecom u Indoneziji 70.000 žrtava seksualnog iskorištavanja godišnje.

Umirovljeniku pedofilu koji je zlostavljao na stotine djece prijeti smrtna kazna
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap