Umirovljeniku (82) provalio u kuću pa mu ukrao – zimsku jaknu

Jasmina Grgurić Zanze
17. siječnja 2022.
Novosti
A- A+

Neobična krađa dogodila se su subotu navečer u Osijeku. U moru takvih zločina, policija je izdvojila upravo ovaj u kojemu je netko provalio u stan 82-godišnjeg umirovljenika i ukrao mu zimsku jaknu.

Ilustracija: Pixabay

Novac, nakit, tehnika… Ništa od ovoga nije zanimalo osječkog provalnika koji je u subotu navečer ilegalno ušao u stan 82-godišnjeg umirovljenika. Naime, ukrao mu je ni manje ni više nego zimsku jaknu.

Umirovljenici provalio u garažu i ukrao joj - lopatu!

Pomalo neobičan zločin dogodio se u subotu navečer i teško je pretpostaviti što se krije iza počinjenja ove doista nesvakidašnje krađe; hladnoća, siromaštvo, neuračunljivost ili nešto četvrto.

Bilo kako bilo, vlasniku je počinjena materijalna šteta od nekoliko stotina kuna. S obzirom kakvim sve prevarama i krađama na štetu starijih osoba gotovo svakodnevno svjedočimo, možemo reći da je ovaj vremešni gospodin još i dobro prošao, iako nije ugodno da netko provaljuje i uzima bilo što iz vlastita doma.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava te se nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem, izvijestila je jučer Policijska uprava osječko-baranjska.

Umirovljeniku (82) provalio u kuću pa mu ukrao – zimsku jaknu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap