Umirovljenici provalio u garažu i ukrao joj – lopatu!

Jasmina Grgurić
31. prosinca 2021.
Novosti
A- A+

Na meti kradljivaca u kriznim vremenima može se naći doslovce sve i svašta. No, kada krađom sitnica oštete umirovljenike, onda je to veliki problem jer novi predmet moraju namiriti iz malene mirovine. Ova baka ostala je tako bez – lopate.

Ilustracija: Pixabay

Starije osobe najlakše su mete svirepih kradljivaca. Iako smo naviknuli na puno ozbiljnije novčane prevare na račun umirovljenika, oni su često i žrtve sitnih krađa. Tako je lopov jednoj baki u Varaždinu provalio u garažu i ukrao joj lopatu. A ona je slučaj prijavila policiji, jer od malene mirovine kupiti novu baš i nije zanemariv izdatak.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu žene starosti 75 godina, kojom prijavljuje da je od 17. do 29. prosinca nepoznati počinitelj provalio u garažu u Ulici grada Koblenza u Varaždinu iz koje je otuđio lopatu, izvijestili su.

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela, tvrde.

Umirovljenici provalio u garažu i ukrao joj – lopatu!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap