Umirovljenik na placu izgubio novčanik s mirovinom, a onda se dogodilo nešto neočekivano!

Jasmina Grgurić Zanze
5. svibnja 2020.
Novosti
A- A+

Jednom bjelovarskom umirovljeniku dogodila se najgora moguća stvar. Prilikom kupovine na tržnici, izgubio je novčanik u kojemu je uz dokumente imao i svoju mirovinu. No, nakon što je na policiji prijavio nestanak i odjavio kartice u banci, novčanik ga je istoga dana dočekao na kućnom pragu, gdje ga je ostavio nepoznati dobročinitelj!

novcanik

Foto: Pixabay

Redakciji portala Bjelovarac.hr javio se bjelovarski umirovljenik Ivan F. koji je na gradskoj tržnici izgubio novčanik s dokumentima i mirovinom, a kasnije ga je pronašao ispred kućnog praga na drugom kraju grada. I to sve zahvaljujući nepoznatom dobročinitelju.

Mladić krao novčanike umirovljenicama u čekaonici bolnice Dubrava

Umirovljenik Ivan je, naime, otišao u kupovinu na bjelovarsku tržnicu i nakon što je pokupovao neke proizvode shvatio da mu novčanik više nije u džepu. Obišao je potom cijeli plac, pitao prodavače jesu li što pronašli, no nitko nije ništa vidio.

Kako je u novčaniku imao sve dokumente i novce, otišao je na policiju prijaviti nestanak, jer je pomislio da ga je možda netko i ukrao, iako je postojala i mogućnost da mu je novčanik jednostavno ispao. Nakon toga, uputio se i u banku kako bi odjavio sve kartice, nakon čega je žalostan krenuo kući.

A tamo ga je dočekalo pravo iznenađenje!

“Kada sam došao doma, ispred kućnog praga sam našao novčanik sa svim novcima i dokumentima. Pretpostavljam da ga je netko pronašao u krugu tržnice, na osobnoj karti vidio adresu stanovanja, odvezao se do moje kuće i ostavio ga. Nije ostavljena nikakva poruka na novčaniku tako da ne znam o kome se radi, no barem mu se onda ovako javno želim zahvaliti za ovo humano djelo koje me je iznimno emotivno dirnulo” – ispričao je umirovljenik Ivan za portal Bjelovarac.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap