Umirovljenik malo popio pa oštetio automobil i pobjegao: Policija ga ubrzo uhvatila

Luka Kalac
7. siječnja 2024.
Novosti
A- A+

Umirovljenik iz Nove Gradiške na parkingu je oštetio automobil 30-godišnjaka. Kada je shvatio što je učinio, pobjegao je s mjesta nesreće, ali ne zadugo. Policijski službenici su na njega naišli u gradu te ga podvrgnuli alkotestu, a utvrđeno je da je imao 1,8 promila zbog čega je zadržan u pritvoru do otrježnjenja.

Policija | Pexels

Policija | Pexels

U Novoj Gradiški je u predvečernjim satima u srijedu došlo do prometne nesreće na parkingu u Ulici Maksimilijana Benkovića, a sudionik je pobjegao s mjesta događaja. Nakon što je policija provela očevid, saznalo se kako je počinitelj prometne nesreće 69-godišnjak.

Umirovljenik za volanom je na parkiralištu skrenuo ulijevo i prednjim djelom automobila je udario u stražnji lijevi dio parkiranog automobila. Shvativši da je udario automobil i oštetio ga, 69-godišnjak je pobjegao. Pritom nije popunio europsko izvješće niti je ostavio osobne podatke 30-godišnjem vlasniku oštećenog automobila, stoji na stranicama PU brodsko-posavske.

Iako je umirovljenik mislio da će proći nekažnjeno, policijski službenici su ga pronašli  u gradu. Provedeno je alkotestiranje 69-godišnjaka kojim je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu od 1,80 promila.

S obzirom na to da je umirovljenik bio u alkoholiziranom stanju, zadržan je u policijskoj postaji dok se nije otrijeznio, a dobio je i prekršajnu prijavu zbog počinjenih prekršaja.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap