Umirovljenik koji je zbog Facebook komentara priveden u policiju ima poruku za premijera

Josip Mihaljević
25. siječnja 2022.
Novosti
A- A+

Jedna od jučerašnjih vijesti dana je postupanje policije prema 72-godišnjem umirovljeniku koji je gotovo čitav dan proveo u policiji zbog pogrdnog komentara o predsjedniku Vlade na Facebooku. Mladen Ćustić premijera je nazvao narcisoidnim jadnikom i kazao kako ga treba dočekati pokvarenim jajima. Evo kako on opisuje svoju stranu priče.

umirovljenik mladen custic

Foto: Mladen Ćustić (71) priveden je zbog pogrdnog komentara o premijeru Plenkoviću | RTL screenshot

Jedna od jučerašnjih vijesti dana svakako je privođenje 71-godišnjeg Mladena Ćustića u policiju zbog pogrdnog komentara na Facebooku o premijeru Plenkoviću. Ćustić je prošloga tjedna, u komentarima jednog lokalnog zadarskog portala na vijest o tomu kako premijer dolazi na obilježavanje operacije “Maslenica” napisao kako ga treba dočekati pokvarenim jajima. Dodatno je šefa države okarakterizirao kao narcisoidnim jadnikom.

Kaže da cijeli dan u policiji nije jeo ni pio

Kako pišu mediji, nije jedini priveden iz tog razloga toga dana. Priveden je i 49-godišnjak koji je napisao “udri munjo, pukni grome… zar ti pavijanu s Frkom njesi u Ukrajini”.

72-godišnjak je za RTL jučer ispričao svoju stranu priče.

Plenković jaja
Policija privela umirovljenika jer je napisao da Plenkovića treba "dočekati pokvarenim jajima"

“Prva moja spoznaja od policije je da sam ja prijetio premijeru. I ja sam ih pitao neka pročitaju u mom komentaru gdje piše baciti, gađati, ubiti, bilo što. Ako je prijetnja dočekati, ja sam njega moga dočekati s jajima u džepu. Onda su oni vijećali ponovno, dakle, ponovno se dogovarali, onda su došli do zaključka nakon sat vremena da nije prijetnja nego je uvreda”, ispričao je umirovljenik novinarima.

Ironično je napomenuo kako su u postaju došli bez ikakvih provjeravanja covid potvrde. Iz policije su se još jučer ogradili i rekli kako se radi o samostalnom postupku i da nije bilo nikakve naredbe s vrha.

“Moram napomenuti da cijeli dan nisam ništa jeo ni pio. Ja sam došao doma, dehidriran, tako da sam ja bio malo i psihički izgubljen”, nastavlja Ćustić.

Premijeru poručio da se zapita zašto je narod nezadovoljan

Njegova supruga Milica zabrinula se jer ga nije bilo cijeloga dana i daje mu punu podršku.

ćaća
Stariji muškarac dočekao Plenkovića na Korčuli s povikom: "Živio Ćaća!", odvela ga policija

“Ja se ne kajem, jer ako ja ne budem smio govoriti u ovoj državi, onda ja nemam državu”, kazao je Ćustić.

Na kraju je uputio i poruku za premijera Plenkovića:

“Ja bih preporučio Plenkoviću da stane ispred ogledala i nek sebi dobro postavi pitanje, Andrej je li ti radiš u redu, zašto je narod nezadovoljan”, sugerira Ćustić Plenkoviću.

Umirovljenik koji je zbog Facebook komentara priveden u policiju ima poruku za premijera
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap