Umirovljenik je pao na kolnik. Prišla mu je grupa dječaka, no nisu znali da ih se snima

Jasmina Grgurić
28. travnja 2019.
Novosti
A- A+

Jedan stariji gospodin s hodalicom pao je na kolnik i više se nije mogao uspraviti. Sve je to promatrala skupina dječaka koji su mu prišli. Pritom, nisu mogli ni slutiti kakvu će lavinu zahvalnosti njihov jednostavni čin dobrote proizvesti. Naime, netko je sve snimio, nakon čega ih je zajednica odlučila nagraditi.

Skupina dječaka u Idahu uočila je starijeg gospodina koji je pao na kolnik. Nije se više mogao podići i nastaviti svoj put uz pomoć hodalice. Tinejdžeri su mu spremno prošli i ne samo da su mu pomogli da se ustane, nego su ga odlučili i otpratiti do kuće.

U trenutku kada je umirovljenik Jose Gomez izgubio ravnotežu koju je jedva održavao sa svojom hodalicom, grupa dječaka bezbrižno se družila i zabavljala. Ipak, na sve su to zaboravili kada su ugledali čovjeka u nevolji i spremno ponudili pomoć.

Njihovu nesebičnu gestu iz prikrajka je promatrala Erika Tovar i zabilježila sve kamerom fotoaparata. Napravila je nekoliko fotografija cijelog događaja i objavila ih na društvenim mrežama.

„Svaka čast ovim mladićima koji su pomogli starijem gospodinu da se ustane nakon što je pao, a otpratili su ga i do kuće. Ako bilo tko od vas ima starijeg člana obitelji, provjerite ga i uvjerite se da je dobro” – napisala je Tovar uz fotografije.

No, nije to bio kraj cijele priče, nego tek njezin početak. Njezina objava podijeljena je gotovo tisuću puta. Brojni ljudi pomogli su kako bi se otkrio identitet ovih dječaka, jer su im željeli zahvaliti u ime cijele zajednice.

Jedna slastičarnica odlučila je nagraditi mladiće svojim delicijama, što su njezini vlasnici i učinili. Maleni heroji skromno su kazali kako nisu pomogli zbog nagrade.

Umirovljenik je pao na kolnik. Prišla mu je grupa dječaka, no nisu znali da ih se snima
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap