Umirovljenik iz Sesveta osvojio skoro milijun kuna: “Bojao sam se da nije istina pa obitelji nisam ni rekao”

Jasmina Grgurić Zanze
22. travnja 2022.
Novosti
A- A+

Sretni dobitnik petice na Eurojackpotu umirovljenik je iz Sesveta. Pogodak brojeva donio mu je gotovo milijun kuna, a od silnog uzbuđenja još uvijek ne može vjerovati što mu se dogodilo. Prvo se bojao da nije istina pa obitelji nije ni rekao. A na uređaju je pisalo da isplata nije moguća…

Foto: Unsplash

Umirovljeniku iz Sesveta petica na Eurojackpotu donijela je gotovo milijun kuna. Dobitak od točno 916.916,70 kuna osvojio je još u izvlačenju 5. travnja, a na glavnu blagajnu stigao je prošloga tjedna, javljaju iz Lutrije.

Glavom su mu prošli brojevi dok je šetao

„Doista ne znam što bih vam rekao, toliko sam uzbuđen i kao da još uvijek ne vjerujem iako sam sada tu na blagajni, s vama. Bojao sam se da sve to nije istina pa nisam niti obitelji priznao da sam osvojio“ – rekao je umirovljenik kojem je ovo prvi veliki osvojeni dobitak u igrama na sreću.

Otkrio je i kako je došao do dobitnih brojeva.

hrpa novca
Fešta se u Rijeci: Umirovljenik na lotu osvojio 343 prosječne hrvatske mirovine

„Uvijek sam vjerovao da ću osvojiti, bilo je samo pitanje vremena. Često imam neki osjećaj kada i koje brojeve trebam odigrati, a tako je bilo i ovog puta. Volim puno hodati i tijekom šetnje, tog dana, glavom su mi prošli brojevi pa sam ih uplatio“ – rekao je umirovljenik koji povremeno odigra Eurojackpot i Loto 7.

Listiće uvijek provjerava na prodajnim mjestima, ali kaže da je tijekom provjere ovog listića bio prilično ljut.

Planove o potrošnji radit će po principu: “Da, draga”

„Prislonio sam listić na uređaj za provjeru i pojavila se poruka da isplata nije moguća pa sam se malo naljutio što uređaj ne radi i što ne mogu provjeriti jesam li išta osvojio. No, uređaj je zapravo pokazivao da je listić dobitan, no da nam tom prodajnom mjestu ne mogu podići toliko iznos“ – govori kroz smijeh dobitnik u penziji.

Drugim igračima poručuje da u ničemu ne treba pretjerivati i treba odigrati, onako, za svoju dušu. Pa što bude…

“Još uvijek ne znam što ću s dobitkom, no planove ću napraviti u dogovoru sa suprugom po principu: Da, draga!“ – zaključuje sretni umirovljenik iz Sesveta.

Umirovljenik iz Sesveta osvojio skoro milijun kuna: “Bojao sam se da nije istina pa obitelji nisam ni rekao”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap