Fešta se u Rijeci: Umirovljenik na lotu osvojio 343 prosječne hrvatske mirovine

Josip Mihaljević
21. ožujka 2022.
Novosti
A- A+

Umirovljenik iz Rijeke odigrao je prošloga tjedna Loto 7 i osvojio dobitak 6+1 koji mu je donio gotovo milijun kuna zarade. Uvijek se nadao, kaže za Lutriju, a s igrom na sreću planira nastaviti i u budućnosti.

hrpa novca

Foto: Pixabay

Umirovljenik iz Rijeke ima razloga za feštu jer je prošloga tjedna osvojio 6+1 dobitak na Loto sedmici, a u džep će spremiti 907.909,58 kuna, objavila je Lutrija. Zgoditak mu iznosi čak 343 prosječne hrvatske mirovine, a prosječan umirovljenik bi za taj iznos u mirovini morao poživjeti 28 i pol godina.

“Uvijek je postojala nada. Igram još od sredine sedamdesetih godina, a osim Lota volio sam odigrati i tadašnju Sportsku prognozu te pokoju srećku. No, uglavnom je to bio Loto”, kazao je umirovljenik za Lutriju.

Sreća ga je pomazila nakon gotovo pet desetljeća, do sada je osvajao simbolične iznose. Misli da mu se život neće pretjerano promijeniti, a ima i kredita koje treba zatvoriti. Lutriji kaže da će nastaviti igrati:

“Bez obzira na ovaj dobitak, koji je prvi ovako veliki, nastavljam i dalje s igrom… jer nikad ne znaš. Možda opet svratim do vas na blagajnu”, zaključuje.

Fešta se u Rijeci: Umirovljenik na lotu osvojio 343 prosječne hrvatske mirovine
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap