Na Lotu osvojio tri milijuna kuna: “Vratit ću kredite i mirnije spavati”

Jasmina Grgurić Zanze
7. kolovoza 2019.
Novosti
A- A+

Hrvatska je ove godine dobila svog osmog sretnog dobitnika igre Loto 7. Kada je putem Interneta uložio 19 kuna, nije mogao ni slutiti da će preko noći postati milijunaš i riješiti se egzistencijalnih briga te mirnije i ljepše spavati.

Ilustracija: Pixabay

Uplata listića Hrvatske lutrije putem Interneta isplatila se ovih dana jednom dugogodišnjem igraču. Uložio je 19 kuna te osvojio 6+1 dobitak na Lotu 7 u iznosu 3.110.940,94 kuna. I ranije je preko Interneta odigravao različite igre, a sada su se dvije kombinacije uz precrtani DA za dodatnu igru Joker za njega pokazale dobitnom.

“Osjećam se presretno. Nakon što vratim kredite, ostatak novca planiram uložiti i nastaviti živjeti kao i do sada. Ipak, mirnije ću i ljepše spavati” – poručio je nakon osvojenog dobitka za Hrvatsku lutriju.

 

umirovljenik loto
Sjećate se dobitnika lota iz okolice Ludbrega? Radi se o 71-godišnjem umirovljeniku!

Inače, Loto 7 jedna je od najpopularnijih igara na sreću. Jackpot još uvijek nije osvojen ove godine, a kada je riječ o dobicima 6+1, osam dobitnika osvojilo je ukupno 18.390.382,58 kuna.

“Zadnje promjene u igri donijele su veći broj dobitaka i najveću vjerojatnost ostvarivanja milijunskog dobitka u Loto igrama. Naš drugi internet dobitnik, odigravši Loto 7, osvojio je 500.000 kuna, Jackpot u dodatnoj igri Joker” – poručuju iz Hrvatske lutrije.

Dobitak mu je isplaćen 6. kolovoza, a to je već peti osvojeni Joker u ovoj godini.

 

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap