Umirovljenik (80) se napio, djelatnicima Hitne vikao da su ustaše, a za sve krivi mlaki gemišt

Ana Kanazir
17. listopada 2022.
Novosti
A- A+

Ovaj događaj se dogodio u mjestu Sjeničak Lasinjski kod Karlovca potkraj srpnja ove godine u večernjim satima. Naime, Hitna pomoć je dobila poziv za intervenciju na javnom okupljanju u mjestu, a tamo su pronašli starijeg muškarca bez svijesti oko kojeg je bilo desetak osoba. Kada je došao k sebi izvrijeđao je djelatnike Hitne pomoći, ospovao ih i rekao im da su ustaše, a neke je i ozlijedio. Prema optužnici protiv umirovljenika se traži osam mjeseci uvjetnog zatvora te je optužen za kazneno djelo prisile prema zdravstvenom radniku.

hitna služba

Foto: Unsplash

Nakon što su stigli na mjesto događaja, djelatnici Hitne pomoći su ga stavili na nosila i unijeli ga u svoje vozilo gdje mu je napravljena obrada, a kada su mu dali terapiju kisikom, vrlo je brzo došao svijesti. Počeo je mahati rukama i prijetiti djelatnicima, dok je jednog udario u desnu stranu lica, drugog je nogom udario u glavu.

Tečaj €/kn: 7,53450

Ne sjeća se baš svega

Za vrijeme istrage je ratoborni umirovljenik priznao kako se ne sjeća što se sve te noći dogodilo.

– Ne sjećam se ni da mi je pozlilo, već samo da me je neko pitao da li sam cijepljen protiv korone. Sjećam se da i sam bio na Križu gdje je bilo puno ljudi i nešto se slavilo. Popio sam dva ili tri, četiri gemišta koji su bili jako mlaki pa mi je zato pozlilo, ispričao je za portal Danica.hr.

Dodao je i kako se ne sjeća da je pao u nesvijest, ali i da se stidi sam sebe, ako je istina ono što su mu ispričali.

Umirovljenik (80) se napio, djelatnicima Hitne vikao da su ustaše, a za sve krivi mlaki gemišt
Popularno
Tečaj €/kn: 7,53450
Share via
Copy link
Powered by Social Snap